Îngrijirea bună

îngrijirea bună

Beneficiile Îngrijirea emoțională de sine joacă un rol foarte important în bunăstare. Cu toate acestea, la fel ca alte îngrijirea bună de îngrijire de sine, acordăm suficient timp pentru aceasta doar atunci când experimentăm un regres emoțional.

îngrijirea bună suplimente naturale de pierdere în greutate

Calitatea vieții noastre, adică bunăstarea noastră fizică, emoțională și socială, are un impact uriaș asupra stării noastre generale de sănătate.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care este atât de important să practicăm auto-îngrijirea emoțională îngrijirea bună viața noastră de zi cu zi.

ÎNGRIJIREA EMOȚIONALĂ DE SINE: CHEIA PENTRU O BUNĂ CALITATE A VIEȚII - SĂNĂTATE -

În acest articol, analizăm unele dintre diferitele sale beneficii pentru sănătate. Ce este îngrijirea de sine emoțională?

Îngrijirea emoțională de sine are grijă de fiecare aspect al lumii noastre emoționale. Constă în a fi conștienți și a acorda o atenție deosebită gândurilor, sentimentelor și comportamentelor tale. Practicarea îngrijirii de sine necesită un anumit nivel de înțelegere din partea ta. De fapt, îngrijirea de sine este o șansă de a le arăta celor îngrijirea bună care îi iubim cel mai mult: Îngrijire. Puteți ajuta oamenii să se simtă iubiți și îngrijiți exprimând aceste sentimente prin atenție, mângâieri, priviri, cuvinte îngrijirea bună zâmbete.

Empatia este abilitatea de a te pune în locul altor persoane. Acest lucru vă permite să obțineți o înțelegere mai profundă și o apreciere pentru perspectiva lor.

51 moduri unice de a spune bună dimineața - Ingrijirea Pielii -

Luând în considerare alte persoane și înțelegându-le limitele, precum și pe ale tale. Recunoscând ce fac ceilalți pentru tine și ce faci tu pentru ei. Capacitatea de a face față situațiilor stresante fără a vă pierde calmul. Toate aceste valori sunt esențiale pentru auto-îngrijirea emoțională și pentru îngrijirea emoțiilor altor persoane. Ideea este să vă validați emoțiile, precum și pe ale celorlalți, oferind sprijin în situații dificile și oferind o nouă perspectivă, astfel încât să puteți învăța din experiențele și situațiile cu care vă confruntați.

Încrederea joacă, de asemenea, un rol. Este important ca oamenii să știe că au pe cineva pe care se pot baza, care îngrijirea bună prețuiește și îi pasă de bunăstarea lor emoțională.

Îngrijirea emoțională ne ajută să ne protejăm, să modelăm și să învățăm din emoțiile dvs. Puteți utiliza aceste tehnici pentru a vă ajuta să vă conectați mai bine cu ceilalți, cu împrejurimile dvs. Importanța îngrijirii emoționale pentru sănătatea ta Inițial, părinții, îngrijitorii sau cei dragi ne oferă sprijinul emoțional de care avem nevoie.

îngrijirea bună fiziologia arderii grăsimilor

Acest lucru este esențial pentru supraviețuirea noastră, deoarece depindem în totalitate de grija celorlalți atunci când ne naștem. Mai târziu în viață, ne înțelegem sentimentele și cum ar trebui să le tratăm pe ceilalți.

Îngrijirea bună a pielii (adolescente)

De asemenea, începem să învățăm cum să avem grijă de ceilalți și de noi înșine. Cu toate acestea, dacă lumea noastră emoțională se prăbușește, este aproape imposibil pentru noi să îi sprijinim pe cei din jurul nostru.

Practicarea îngrijirii emoționale ajută la promovarea bunăstării emoționale, fizice și sociale.

îngrijirea bună modalitate de siguranță de a pierde în greutate

La nivel emoțional, ne oferă securitate, îndrumare, înțelegere și sprijin, ajutându-ne să ne gestionăm emoțiile. La nivel social, ne ajută să învățăm cum să-i tratăm pe ceilalți. O mai bună înțelegere a emoțiilor noastre poate contribui, de asemenea, la promovarea bunăstării noastre fizice o stare sufletească negativă ne poate lăsa susceptibili la unele boli.

Știința îngrijirii emoționale De-a lungul istoriei, psihologii și psihanaliștii au studiat impactul privării emoționale și efectele acesteia asupra dezvoltării copiilor.

Îngrijirea emoțională de sine: cheia pentru o bună calitate a vieții

Inteligența emoțională scăzută și dificultatea de a regla emoțiile în copilărie ne pot face să avem mai multe șanse să dezvoltăm relații toxice mai târziu în viață. ÎnJohn Bowlby a făcut acest pas mai departe. El a dezvoltat o teorie a atașamentului care sugerează că capacitatea de a stabili relații strânse este esențială pentru supraviețuirea noastră.

Astăzi, datorită progreselor de neuroimagistică, putem vedea efectele pe care relațiile le au asupra creierului nostru.

51 moduri unice de a spune bună dimineața

Datorită imagisticii prin rezonanță magnetică, putem înțelege acum modul în care mecanismele privării emoționale lipsa atașamentului ne afectează creierul. Aceste noi date neurofiziologice confirmă importanța îngrijirii emoționale în dezvoltarea copilului.

De asemenea, sugerează că maturizarea mentală este condiționată de mediul nostru social, emoțional și cultural. La fel, că mintea continuă să se adapteze și să evolueze de-a lungul vieții noastre. Beneficiile Practicarea îngrijirii emoționale poate îmbunătăți calitatea vieții. De fapt, are multe beneficii, cum ar îngrijirea bună Ne ajută să ne înțelegem emoțiile. Îmbunătățește abilitățile de comunicare. Crește îngrijirea bună de securitate. Promovează dezvoltarea personală. Ne permite să construim legături mai puternice cu lucrurile și oamenii care ne înconjoară, precum și cu noi înșine.

Ne ajută să ne gestionăm emoțiile. Ne îmbunătățește conștiința de sine, ajutându-ne să ne înțelegem mai bine.

Îngrijirea bună a pielii (adolescente) | Sfaturi | June

Îngrijirea emoțională de sine ne deschide către o nouă lume a emoțiilor. Încetul cu încetul, ne găsim în schimbare, creștere și dezvoltare, astfel încât trebuie să ți pierd greutatea putem stabili relații mai sănătoase cu ceilalți și cu noi înșine. Avem un rol fundamental în promovarea propriei noastre creșteri personale. În multe cazuri, capacitatea noastră de a ne afirma corect deschide ușa acestei noi perioade de creștere.

Cu toate acestea, comportamentul nostru nu depinde doar de îngrijirea pe care o primim în primii câțiva ani din viața noastră. Pe măsură ce îmbătrânim, trăim multe situații care joacă un rol imens îngrijirea bună modelarea cine suntem. Comín, M. El vínculo de îngrijirea bună y sus consecuencias para el psiquismo humano. Sigle, 2, Ghanem, N. Revue Sciences Humaines, 46

Asevedeași